شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

علوي-12

+ به نام خداوند متعال. استاد سيد محمدمهدي ميرباقري: «اينکه امام(ره) مي‌فرمودند «امريکا هيچ غلطي نمي‌تواند کند» به اين معنا نبود که امريکا نمي‌تواند محاصره اقتصادي يا فتنه‌انگيزي کند و نمي‌تواند جنگ‌هاي منطقه‌اي راه بياندازد! چرا؟ مي‌تواند. بلکه معنايش اين است اگر شما در مسير حق استقامت کنيد، او همه تلاشش را مي‌کند، ولي همه‌اش به نفع شما تمام مي‌شود.
علوي-12
در همين پانزده سال اخيري که غرب، با تمام قوا به منطقه آمده و مي‌خواسته نقشه منطقه را عوض کند و ... جبهه نفاق را در دنياي اسلام هم بر عليه جبهه حق فعال کرده و ازهمه امکانات منطقه‌اي و جهاني خودش بهره گرفته، ولي سوال مي‌کنم ما در اين پانزده سال مقتدرتر شديم يا امريکا؟
علوي-12
همه مي‌فهمند که ما مقتدرتر شديم و امريکا ضعيف‌تر شد. خودشان هم با صداي بلند، اين را مي‌گويند. اين معنايش اين است «امريکا هيچ غلطي نمي‌تواند بکند»اگر انسان پاي خدا ايستاد، پاي حرفش ايستاد، استقامت کرد، خدا وعده‌هايش را نقدِ نقد مي‌کند. اصلاً خداي متعال، معامله نسيه با کسي نمي‌کند..
مرگ بر شيطان بزرگ آمريکا
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله اسفند ماه
vertical_align_top